Advertiser 2
4
Rabu, Julai 14, 2010 Post By: Tan Sri Kroll™

Haa?? VIAGRA?? what the hell??

Terkezut aku....mula2 bukak blog,saje je lah nak usha2 kat e-referrer sape yg menyumbang kepada blog aku...then tiba2 aku terlihat "Buy Cheap Viagra Superactive Online"...haaa???surprise aku pikir xkan la plak laman web Viagra link blog aku...ape kene mengena aku ngan menjual viagra...wakakaka~


Then selepas dikaji rupe2nye mcm ala2 spam la aku rase...jahat betul diaorg nihh...apsal blog aku yg jadik mangsa...berlambak lagi blog org lain..angry


Ingat aku tokey viagra ke?? what the hell..laughing korang jgn plak lepas ni nak tempah2 viagra ngan aku yekk...AKU TAK JUAL!!!shame on you


P/s: mase buat post pasal Viagra ni tiba2 aku teringat biochem yg bab mechanism action of group II hormone...kalo tak silap lah..ingt2 lupe...hehe...big grin



  1. hahahahha...ape yg tak sangaknnye???

  1. salam kroll..lame tak jenguk.blog pon berabuk ckit.bz gak skg.ap pon aku tau ko bukan tokey viagra.tap tokey kurma!

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang