Advertiser 2
6
Sabtu, Julai 10, 2010 Post By: Tan Sri Kroll™

Ape yang Akan Terjadi Jika Flight Delay???

Salam sumer....aku dah abes pekse 4/7 haritu..dan skrg ni tngh tunggu result..sngt lah bosan duduk di rumah..main games..tngk movie...makan...tidor...setiap hari rutin yg same naik muak dah aku...tapi yg bestnyeeee...aku balik 27/7 ni....sampai mesia 28/7...huhuhuhu...x sabar betul nak balik...nak baham sume makann kat mesia...tapi post kali ni bukan aku nak citer pasal makanan...tapi pasal ape yg akan terjadi jika flight delay...haaaa...mesti ramai tak tau kan...so..korang layanlah picture kat bawah ni...Zassssss.... (^_^)

white down arrow gif

white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif
white down arrow gif


p/s: aku harap...time aku nnt tak kenalah delay2 nih...tension jugak...moga2 sumenye berjalan ngan lancar..aminnnn...hehe..



  1. uishh sampai camtu sekali.

  1. haha .of coz la terpaksa tido kt terminal kn .zzz .

  1. skali kau sampai doha kene delay 1 hari.. agak2 tido mcmtu jugak tak? ngeh3..

  1. huiisshhhh...jgn la ckp mcm tuuu kimmy...hehehe...harap2 sumenye berjalan lancar..

  1. weh, ari tu time winter, aku da jdk cm kat atas. xyah tunggu flight delay, transit jek pon boleh jd cmtuh~ mmg da xkire tdo cmne, yg pntg tdo.. hoho~

  1. hehehe.. gurau2.. ;DD

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang