Advertiser 2
13
Ahad, Mei 23, 2010 Post By: Tan Sri Kroll™

Kulit Siti Nurhaliza yg suci murni...

  Kali ni aku nak citer pasal Hajjah Datuk Datin Seri Siti Nurhaliza...fuhhh..letih aku menulis title dier...naseb baik title aku "Tan Sri Dato' Dr " je..hahahahha..(poyo sungguh aku kan.. :p )Anyway...cubalah korang sume tngk kulit siti yg sungguh la purity nihh...tak ubah macam kulit aku...sejibik!!! (poyo lagi sekali.. :p ) Nak tau rahsia kami??? jeng3x...gunalahhhhhh...Simply Siti!!!! produk keluaran siti yg baru je dilancarkan pada tahun nih...slogannye"beautiful by nature"....eh2..aku ni promote lebih2 mcm la dpt duet dari siti...ok2..lupuskan ingatan korang dari yg aku promote tadi...tp sebenarnye aku tak pakai pon simply siti...tapi biasalah aku just beautiful by nature (poyo tuk kali ke-3)...hakhakhak...mmm...oklah..korang tngkla gambar siti kat bawah ni...dan amatilah kecantikan kulitnye yg seakan2 sama mcm kulit aku... :p (poyo tuk kali ke-4)..layannnzzz......




walaupon tanpa makeup..tapi kulit berseri2...



geram betul aku tngk kulit dia yg suci murni tuh...



perasan tak sape yg kat tepi tuh..hehehe... 


and...the last one....korang kene bersabar...scroll sampai jumpa gambar yekkk...
this one really amazed me!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

OMG!!!!! yg ni mmg betul2 horror...tapi aku tak tau la betul ke tak ni gambar die..tapi dari kajian aku nampak mcm betul je...taktau la plak kalo ade org edit ke ape ke...tapi kalo betul la muke dia mcm ni..aku rase Dato' K pon larik kot...hikhikhikhikhik...



  1. Nia

    pergh,..betul ke gambar last tuh?

  1. Tanpa Nama

    gmbr bwah tu ade parut la+taik lalat laaa..gmbr yg atas 2 bukan natural gk,ade make up

  1. artis mana x makeup

    :p

  1. senget la ko krollll!!!! hahahhahaha

  1. ada penjelasan...
    korang mesti tak penah pakai mekap kan..

    aku penah. dulu masa masuk tarian kakom.
    mmg rasa mcm ada selaput lebih kat muka. and kalau ambik dekat2 dgn high resolution camera nmpak laaa kehodohan selaput lebih tersebut... walaupun kulit dibawahnye nmpak cantik...

    mekap yg nih extra tebal sbb die mmg mekap untuk theatre. kalau tak cayer, go google theatrical make up and beza dgn mekap biasa.. theatrical makeup die biasanye tebal gile babi untuk naekkan expresi muka di bawah penatacahayaan lampu pentas. :)

    harap maklum. kulit siti mmg suci murni dan bersih.

  1. hahahahhaha...syam!!! aku dah agak!!! ko mesti akan komen..dan akan mempertahankan siti....hahahahhaha...ooo..mcm tu rupenye citer dier...wahh..ko nih mesti pakar mekap2 nih.. (^_^)

  1. apple

    yang last tuh..muke wife keroll..hahahahahahaha

  1. apple~ hahahaha..ko nihhh..jgn la gittu...aku nak yg kulit suci murni.. :)

  1. siti mmg cantik naturally...da jmpe die live...without makeup....die mmg sgt2 lawa...kulit gebu mcm baby...last pic tu effect makeup tebal sgt....kalo in tv tgk die mcm chubby tp actually tak...die sgt solid...and cantikkkkk sgt!!!

  1. oh, tu edit je bawah tu
    takpon sebab make up dia tebal
    ekceli siti memang natural beauty tauu
    kulit sgt cantikkkk
    =p

  1. Tanpa Nama

    weh gambar tu mmg sah2 dieditlah...korang ni mmg xamik pengethuan lgsung ttg siti..lame dah gambar tu diletak kat utube..kulit siti mmg cantik nak mati..aku dah face2face ngan dy...mmg kalah kulit celebrity korea!!

  1. sha

    takk!!!! kulit siti ta mcm tu..tu cume teknik edit gmbar jer tu...trust ur eyes..dnt trust d pic...huh..jht tol spe yg buat tuh...

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang