Advertiser 2
8
Ahad, Julai 05, 2009 Post By: Tan Sri Kroll™

My New Hobby...Fruit Carving...

Salam...
Dalam post kali ni..aku nak citer pasal fruit carving..hehehehe...aku mmg suka bende2 yg memerlukan kekretifan otak nih..hihihihi...dulu addicted ngan origami and bende2 yang lipat2...then..piano...then now addicted to fruit carving.....so kat bawah ni ade ler gambar2 buah yang dah menjadi mangsa aku...hahahaha...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Green_Arrow_Down.svg/600px-Green_Arrow_Down.svg.png




x sangka aku berjaya carving buah tembikai susu nih....


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Green_Arrow_Down.svg/600px-Green_Arrow_Down.svg.png





my first product...kih3....


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Green_Arrow_Down.svg/600px-Green_Arrow_Down.svg.png




the 1st watermelon rose....

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Green_Arrow_Down.svg/600px-Green_Arrow_Down.svg.png


buah ni dah lembik..susah nak buat... by you.


buah ni sebenarnye dah lembik...susah nak buat...xper nnt aku buat yg fresh baru beli..baru nampak hasilnyer....hihihihi..


so lepas ni banyakler lagi buah2 yang akan jadik mangsa aku practice..oh ya...lupa plak...mesti korang tertanya aku belajar dari mana kan?? dari internet jer...free..he3...tengok video chef2 hotel wat tuk garnish meal diaorg...
okler...next post,perhaps bout my next tour in egypt be4 fly to m'sia..yahooo!!!
~GOODBYE~



  1. he3...xdeler hebat sngt...chef2 yg aku tngk dlm video tu lagi pakar...aku ni amateur jer... :)

  1. wahh
    xsangke u dapat buat mcm nih..kagum jg
    ;)

  1. hehehehe...bosan sebenanyer...tu carik benda yg baru tuk buat jadik hobi..lagipun kakak aku nak kawen taun ni...so ingt nak wat benda2 niler tuk dier....~smiles~

  1. wohooo....bgus r ko...kreatif gler...aku bnda2 mcm nih....mmg kantoi skit...huhu

  1. alaa...ko teror bab2 computer nih...jgn lupa wat virus,then kongsi buat antivirus nnt yek....hehehehehe.. :)

  1. thanx khaulah.....~smiles~

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang