Advertiser 2
20
Sabtu, Julai 11, 2009 Post By: Tan Sri Kroll™

Fruit carving lagi!!!!!

...Salam...

Haa......kali ni aku wat sebijik tembikai betul....sambil buat sambil mkn cebisan tembikai...sampai kembung dah....kih3.....letih gak nak menyiapkannyer...maklumler...amateur la katakan...so kena amik masa yg lama tuk siapkan...xper...lepas ni practice lagik...bak kata org...practice makes perfect...hihihihi...
so kat bawah ni ader gambar tembikai yg aku dah ukir tuh...~smiles~

11072009902 by you.


http://www.clker.com/cliparts/f/8/3/9/1195445240416622736jean_victor_balin_arrow_blue_down.svg.med.png


11072009888 by you.



http://www.clker.com/cliparts/f/8/3/9/1195445240416622736jean_victor_balin_arrow_blue_down.svg.med.png



11072009907 by you.

http://www.clker.com/cliparts/f/8/3/9/1195445240416622736jean_victor_balin_arrow_blue_down.svg.med.png


11072009900 by you.

http://www.clker.com/cliparts/f/8/3/9/1195445240416622736jean_victor_balin_arrow_blue_down.svg.med.png

11072009893 by you.

tapi aku still x puas hati..sbb aku rase still ade part yg x perfect lagi..
still need more practice!!!
harap2 aku bley buat yg betul2 lawa masa kawen akak aku nanti...
:)
okeyh...aku rase itu jelah gambar yg aku nak share ngan korang....
bye!!!!


See u soon in the next post!!!



  1. alahai..potong guna pisau bawang ke..
    cemana u imagine nak buat corak tuh..ke rujuk kt mane2 gmbr then buat..

  1. guna pisau bawang xleh ler cik fa-aja-aja oii...hihihihi....ade pisau khas tuk buat fruit carving..pisau bawang besar sngt...just spontan jer.. xde gambar pun..ikut keadaan..kalo rase nak ke kiri,kanan,tepi, belakang bley jer...dengan kata lain,suka ati jer...

  1. aha..ituhla pasal..cemana eh guna pisau bawang..lol..
    fuh,main hentam je la ni buat..apa kan nasib tembikai ituh jika ku yg buat..

  1. tempahan utk majlis perkahwinan hahahha

  1. to fa-aja-aja: hahahaha...ala...kalo belajar bley jer..x malang ler naseb tembikai tu...kih3.....


    to wanie azeera: bley2....ko dah ader kan??? ckp jer bila..aku buat..tapi si bakal suami ko (name:******** ****) kena bayar ler...hihihihihi.....

  1. Subhaanallah..

    eeii, sebenarnya cek geram sgt2 tengok gmbr2 ukiran nie..
    adehh~ aaaaaaaaaaaaa... nak2 jugak!!!

  1. hehehehhe....xper nanti aku buat class ajar ko buat fruit carving..x mahal..sebulan dalam LE 1000.00 jer...hihihihi...kaya3x.....hik3....

  1. orochimaru

    wahhh..... cantiknyer.....mesti best kalo dpt mkn... ^_^

  1. eh2 tan sri??? sape tu bakal suami (name:******** ****) hahhahahaha...... ceh2 mane ade lagi!! kuat gosip rupenye tan sri!

  1. WELL.WELL...name pun tan sri..so kena tau ler keadaan rakyat jelata...huhuhuhuhu.....

  1. aisey man

    kedekut nak mampos..
    rupanya blajar sbb harta

    waduh2, gawat deh bdk zgzg cenggini
    pusing aku!

  1. ape plak kedekut?? x mampos ler cik khaulah oiii...blaja kerana Allah...tapi ko pikir...nape lecturer atau professor kita tu x ajar free yek?? mungkin diaorg pun ajar sbb harta kot...he3...kena amik tau dua2, dunia ngan akhirat cik khaulah oiii....tapi yg 1000.00 tu main2 jeler..ko ni serius plak ingt aku nak wat class sampai seribu...mane ade org nak blaja kalo harga mcm tuh...lagipun aku ni pun baru je blaja..tiba2 nak ajar org plak...x mahir pon lagi...

  1. ez

    waduhh~~chantekk bangett!!,,

    sy sbg 'wanita' ni pn x sekreatif kamoo!!

    ahaks~~tahniah2!!

  1. tipuu..tipu2!takkan sepandai ni ko carving friut!huhh..

  1. Khairul

    ishh....mane ade tipu..x dpt menerima kenyataan ler nih...ish2.... :)

  1. wah, terer alien ni. haha. kagum :D

  1. Khairul

    hehehehe...thanx....namepun alien..guna teknologi tinggi buat nih...hihihihi... :)

  1. x pecaya....ko tipu~~~ blik mesir bek ko ukir sayur kobis gergasi tgk jdi mcm mna...hahah...

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang