Advertiser 2
4
Jumaat, Jun 26, 2009 Post By: Tan Sri Kroll™

Bosan tahap dewa tertinggi!!!

http://www.derrenbrownart.com/blog/wp-content/uploads/2008/phillis/babi.jpg
Salam sumer!!!!
Dah abes pekse..tapi x rase happy mcm mase habis SPM dulu....mungkin betul gak kata kawan
aku sorang nih..kalo dah abes tahun ke-6 nnt baru happy giler kot...tapi pelik gak...
at least patutnyer ade la gak rase mcm nak melompat ke..ape ke....http://kingston.house.gov/blog/wp-content/uploads/2006/03/graduate.JPG

tapi sebenarnye term 'dah abes pekse ' tak bloleh digunakan lagi,sbb ada exam b.inggeris dan computer..http://www.westath.org/images/home_page_pics/computer.jpgkalo exam ni gagal kena repeat gak and balik lewat ke m'sia.. TAK NAK!!!http://nowwhytwo.files.wordpress.com/2008/02/taknak.jpg

so sekarang sungguh bosan n menghabiskan masa menghadap

lap top,mem'blog',main facebook,friendster and

download citer2 yg terlatest..sampai laptop ni dah nak temuntah ngan movie2 yang aku dah download..http://pro.corbis.com/images/S1466-26.jpg?size=572&uid=%7BDA083866-353A-4525-B3C2-9B86BE395F79%7Dhehehehe...
nasib engkaulah laptop dpt tuan mcm aku,bersabar jelah......http://mrhiggins.net/algebra2/wp-content/uploads/2008/06/smile.jpg

rasenyer takde ape dah nak citer..woookeeehhh!!!

bye...see u later!!!



  1. nza

    Salam, saje nk kenal sape khairul ni..yelh, slalu gak usik my bro tu...oklh akak doakn moga berjayalh dlm exam tu...good luck..

  1. aaa??? may i know who r u?? and thanx for the wish... ~smiles~

  1. tu lah,meme sokmo si khairul nih ngenakkkk....

  1. ngenakk??? ape maksud ngenak nih?? ape2pun maksudnyer..ko pun sama gak..sbb 'moto'nyer...(satu kepala,satu otak)...huhuhuhu... :)

This is a moderated blog,we will review comments for posting within 24hour.We do not discriminate against any views, but we reserve the right not to post comments.

Thank You for Your Incredible Support.

Related Posts with Thumbnails
Copyright Reserved KROLL, KHAIRUL & KEYROLL 2010.
Design by: Tan Sri Dato' Dr.Khairul | MBBS | supported by Nuffnang